Bellen met Bien

Ken je dat gevoel?  Zo’n zeurend gevoel ergens in je buik of misschien wel in je hoofd. Het gevoel dat je het nooit goed kunt doen? Dat je je moet verdedigen? Dat je snel boos wordt? Je wilt dat eigenlijk niet maar toch gebeurt het steeds weer. En als je dan ontploft bent, heb je spijt. Want ruzie voelt óók niet goed. Je krijgt gelijk van jezelf, zie je wel? Je kunt het nooit goed doen.

Wat kost je dit gevoel? Je wordt er niet vrolijker op. Je partner/vriendin/kind/ouder/collega/buurvrouw merkt dit ook. Het kost je liefde, blijdschap, gezelligheid, verbinding etc. Het stroomt niet meer. Je drijft steeds verder uit elkaar en dit wil je juist niet maar je weet niet meer hoe dan wel!

Je bent ernstig ziek geworden en bent zo bang voor wat er misschien allemaal zal gaan gebeuren? Hoe moet het allemaal? Kun je dit allemaal wel aan? Je wilt niet ziek zijn en bent boos. Boos op iedereen die maar lekker doorleeft en jij zit in de put. Dit heeft zijn uitwerking op de geliefden om je heen. Je raakt steeds verder van elkaar verwijderd en dat wil je juist niet! Je hebt elkaar juist nu zo hard nodig. Je hebt een conflict in/met jezelf.

Wil jij anders? Dat is echt mogelijk! Jij bent namelijk zelf degene die iets kan veranderen. Door het probleem, conflict, rotgevoel zélf op te lossen en ik help je daarbij.

Wil je even –GRATIS– en geheel vrijblijvend met mij kletsen? Je gevoel weer een positieve boost geven? Meld je dan aan voor de GRATIS Bellen met Bien! sessie van 20 minuten. Je kunt me Appen via de groene what’s app knop rechts onder in het scherm of via de mail links in het scherm.