Bien mediation en life coaching

Bellen met Bien

Als iemand vraagt hoe het met je gaat zeg je altijd ‘druk’, maar eigenlijk gaat het helemaal niet goed. Je hebt je kinderen of je partner weer afgesnauwd en ook op je werk gaat het niet lekker. Je hebt het gevoel dat je constant tekortschiet en kunt je eigenlijk niet meer herinneren wanneer je voor het laatst echt blij en onbezorgd was. Even bellen met Bien!

Of je bent ernstig ziek geworden en je bent bang. Bang voor wat er allemaal op je af gaat komen. Kun je dit allemaal wel aan? Je wilt niet ziek zijn en je bent boos. Boos op iedereen die maar lekker doorleeft terwijl jij zo diep in de put zit.
Dit heeft zijn uitwerking op de geliefden om je heen. Je raakt steeds verder van elkaar verwijderd en dat wil je helemaal niet! Je hebt elkaar juist nu zo hard nodig. Je bent in conflict met jezelf. Even bellen met Bien!

Wat je situatie ook is, ik wil graag weten wie jij bent, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. En misschien wil jij wel weten of je een klik met mij voelt, voordat je kiest voor een coaching of retraite, of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor en een vriendelijke stem. Even bellen met Bien!

Meld je, geheel vrijblijvend, aan voor de GRATIS Bellen met Bien! sessie van 20 minuten. Je kunt me appen via de groene WhatsApp knop rechtsonder in het scherm of stuur me een berichtje via de mail links in het scherm, en dan spreken we elkaar gauw!

Lieve groet, 

Bien

Contact

Jacobien de Haan

Dieversluis 1.

7991 RM Dwingeloo

info@by-bien.nl

zijn we bevriend op Instagram?

Bellen met bien

© Copyright - By-Bien | wordpress website laten maken