Heb je het gevoel dat je voortdurend geleefd wordt, maar dat je niet echt ten volste leeft? Ben je moe van jarenlang rennen, zorgen en werken? Loop je steeds maar weer vast in dezelfde gedachten? Dat je niet goed genoeg bent of er eigenlijk niet mag zijn? Ben je in conflict met anderen, of misschien vooral met jezelf? Zou je het liefst op pauze willen drukken zodat alles even stopt? 

Wees welkom By Bien!

De By Bien Retraite laat je stilstaan bij wat echt belangrijk is en geeft jou de kans jezelf weer te ontmoeten en leren kennen.

In deze vijfdaagse retraite/coaching By Bien kom je volledig tot rust in een schitterende landelijke omgeving. Je zult gaan begrijpen waarom je reageert zoals je doet, zodat je vol vertrouwen je leven weer richting kunt geven, met de tools om voortaan beter voor jezelf te zorgen.

Waar ga je naartoe?

Look deep into nature, and then you will understand everything better ~ Albert Einstein

De letterlijke vertaling van ‘retraite’ is ‘je terugtrekken of een toevluchtsoord zoeken’.
Een prachtige monumentale boerderij, gelegen tussen twee nationale parken en aan de rand van een uitgestrekt bos, biedt daar de perfecte locatie voor.
Op het Drentse platteland vind je nog echte rust. De omgeving nodigt je uit om te vertragen. Stil te staan bij waar je nu bent in je leven en waar je naar toe wilt. Ik begeleid je deze dagen in jouw proces van transformatie.

Wat kun je verwachten?

De vijfdaagse retraite start op maandag. Bij aankomst, zo rond 15.30, word je welkom geheten door de Logeerboer die je naar je sfeervolle, authentieke appartement leidt, waar je de komende dagen zult vertoeven.
Daar tref je een mand gevuld met verse, biologische ingrediënten om een heerlijke maaltijd mee te bereiden. Het ontbijt en de lunch worden bij je gebracht en ook over boodschappen hoef je niet in te zitten. Er wordt deze week goed voor jou gezorgd, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Deze eerste avond kun je gebruiken om te acclimatiseren, te wandelen of juist even helemaal niets te doen. Verwonder je over de rust en de stilte, staar naar de zacht wuivende korenhalmen in de uitgestrekte velden en kijk niet raar op als er plotseling een ree voorbij wandelt.

Dinsdagochtend kom ik naar je toe en gaan we in gesprek. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren, naar wat jij hebt meegemaakt, jouw gedachten en gevoelens. Samen gaan we onderzoeken waar jij vastloopt, waar de ‘angel’ zit en hoe wij die kunnen verwijderen zodat er ruimte komt voor verandering. Wanneer dat passend is geef ik je een opdracht mee. Bijvoorbeeld om een belangrijke levenservaring uit te schrijven. De sessie duurt tot de lunch, die je in alle rust kunt nuttigen. Rond half twee kom ik bij je terug en gaan we verder waar we waren gebleven. 

Dit doen we ook op woensdag en op donderdag. Alles is erop gericht om samen te ontdekken waar de kern van het probleem zit en te onderzoeken welke belemmerende gedachtenpatronen er de afgelopen jaren ingeslopen zijn. Je ontdekt hoe je ervoor kunt kiezen je patronen te doorbreken en los te laten. 

Niks moet, alles mag

Tussen de sessies door is er uiteraard tijd en ruimte om datgene te doen waar jij op dat moment behoefte aan hebt; maak een verfrissende boswandeling, laat je hoofd even leegwaaien op de fiets, lees een boek of ga heerlijk uit eten in een van de gezellige restaurants in de omgeving.

Geen kinderen die ergens naartoe moeten, geen stapel administratie die nog op je ligt te wachten, geen enkele verplichting die om jouw aandacht schreeuwt.
Het voordeel van de retraite is dat je even helemaal uit de hectiek van je dagelijks leven kunt stappen en je volledig op jezelf kunt focussen. Alle ballen die je zo krampachtig in de lucht probeerde te houden, kun je gewoon op de grond laten vallen.
Soms komt er pas echt beweging, als je even stil blijft staan.

Na een heerlijk ontbijt vertrek je vrijdag rond 11.00 uur, klaar om jouw leven weer in alle vrijheid te leven en te omarmen.

Benieuwd of deze retraite bij jou past of wil je nog wat meer informatie? Neem gerust contact met mij op via de ronde, groene button rechts in beeld kun je mij Appen en via de de knop links kun je mij mailen.

Whatsapp mij!
Verzenden via WhatsApp