Ik ben niet meer alleen. Er zijn anderen die een onderkomen zochten en ze vonden mij. Heel vaak al, heb ik ze buiten weten te houden maar ze hebben een sleutel, zo’n loper, die op elk slot van mijn deuren past. Dus als ze zin hebben, komen ze toch steeds weer terug. Ze komen het liefst ‘s nachts. Ze hebben een ander bio-ritme dan ik. Ze draaien nachtdiensten. Geen rekening houdend met mij, starten ze hele monologen. Of ik nu het gesprek aanga, of ze negeer, ze komen altijd terug. Ze hebben zich wel voorgesteld toen ze binnenkwamen, zo zijn ze wel. Ze trekken namelijk graag de aandacht, staan graag in de belangstelling. De ene heet; Angst, die is vrij groot, eist veel ruimte de ander heet; Onzekerheid, dat is zo’n jojo. je kent het vast wel. De ene keer groter dan de andere keer. Ze nemen ook wel eens gasten mee, zonder overleg met mij uiteraard, zoals; Verdriet, Jalousie, Boosheid en Ongeduld. Ze hebben een zeer goede samenwerking, wisselen elkaar gedisciplineerd af. De een krijgt meer spreektijd dan de ander maar blijkbaar hebben ze daar geen moeite mee. Gelukkig heb ik ook n paar gewenste gasten die, niet altijd kunnen als ik ze vraag maar, toch steeds vaker tijd voor mij vrij maken. De liefste heet; Acceptatie, zij geeft mij zoveel❤️, haar partner heet; Loslaten. Dan heb je nog; Rust, Vertrouwen en Geloven. Zij hebben ook een loper van mijn deuren maar hebben hem niet nodig. Voor hun staat mijn deur Altijd open! #verbinding#gedachten #wijsheid #vertrouwen#rust#mindfulness #borstkanker#schrijven#acceptatie #aandacht #blog#dutchblogger #gevoelens #spiritjunkie#delen#sleutel #wakkerliggen#bienblogt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *