Mediation & life coaching

Conflictoplossing

Conflictoplossing lost het conflict in de kern op,  duurzaam en effectief. Omdat je je eigen aandeel onderzoekt in wat er er speelt, kun je zelf een issue met iemand anders oplossen en de impasse doorbreken, zonder dat je ander daarbij nodig hebt. Hoe gaaf is dat?

 Mediation By Bien

Conflicten zijn er in allerlei vormen en op allerlei gebieden. Een arbeidsconflict; ruzie met je baas of met je collega’s. Relationele conflicten; je botst met je partner, je zit in een (v)echtscheiding of je kan niet meer door één deur met je gezins- of familieleden. Of een innerlijk conflict; je zit in de knoop met jezelf of je gezondheid.

Wat of met wie het conflict ook is, het gaat vrijwel altijd gepaard met heftige emoties. Vaak word je boos of verdrietig en raak je gefrustreerd, maar je kan je ook heel klein en onzeker voelen, kwetsbaar of zelfs depressief. We willen conflicten het liefst vermijden of zo snel mogelijk oplossen. Maar wat nou als dat niet lukt?

By Bien biedt begeleiding en bemiddeling (mediation) wanneer je vastzit en er (samen) niet meer uitkomt. Ik onderzoek samen met jou (en eventueel andere betrokkenen) waar de kern van het probleem zit, wat jouw aandeel is en welke gedachten jou belemmeren om op een effectieve manier te communiceren.

Met aandacht en compassie luister ik naar jouw verhaal en reik jou de tools aan waarmee je de conflictsituatie kunt omzetten naar iets positiefs. Jij hebt zelf de sleutel in handen om jezelf uit de situatie te bevrijden. Ik laat je alleen zien waar je hem kunt vinden!

Zo werken we samen aan een oplossing waar alle betrokkenen gelukkig mee zijn. Geen water bij de wijn, geen compromis, alleen maar winnaars.

Life Coaching By Bien

Soms zie je het even niet meer. Weet je niet hoe je nou verder moet. Je wilt geen langslepende therapie, maar gewoon iemand die echt naar je luistert en die je helpt de zaken weer helder te krijgen. Die jou weer de regie in handen geeft en je losschudt uit de patronen waarin je vastgeroest zit. 

Life Coaching By Bien doet precies dat!
Gewoon aan de keukentafel, de mijne of de jouwe, bespreken we waar jij tegen aanloopt en wat jij wilt veranderen. Ik laat je zien dat het anders kan, als jij dat wilt. Hoe jij weer voor jezelf kunt kiezen en leert denken in mogelijkheden.

Ik help je naar de oplossing van je conflict zodat je weer verder kunt. Of dit nu een issue in jezelf is waar je mee zit, binnen je gezin, in je familie, in vriendschappen of op de werkvloer; alle relaties doen er toe en maken deel uit van je leven.

Voor wie?

Misschien heb je het veel te druk en ben je de balans kwijt, zit je in een baan of relatie waar je ongelukkig van wordt, of is je leven plotseling overhoop gegooid door een ernstige ziekte en ben je boos op de hele wereld, maar wil je dat helemaal niet zijn.
Life Coaching By Bien is er voor iedereen die een positieve verandering wil, op welk vlak van het leven dan ook, maar die niet goed weet hoe dat voor elkaar te krijgen.

Sleutelwoorden By Bien

  • Aan de keukentafel; op je gemak en informeel
  • Kort maar krachtig; in drie sessies naar een positieve verandering of een stoomcursus tijdens de vijfdaagse retraite.
  • Warmte en compassie; By Bien krijg je de aandacht en zorg die je nodig hebt
  • Voor iedereen die anders wil, maar niet weet hoe
  • By Bien is ervaringsdeskundige op het gebied van ziekte en arbeidsconflict

Wat kost het?

  • Coaching sessie ca 3 uur incl voorbereiding en intake €395,-
  • Pakket 3 sessies €1095,-
  • Pakket 6 sessies €2120,-
  • Pakket Conflicthantering/Mediation op maat.
  • Blijf erbij! Onderhouden en doorpakken online sessie abonnement per maand  €99,-

*prijzen zijn exclusief btw

Wil je meer weten over Mediation of Life Coaching By Bien? Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik neem de tijd voor jou.

Jacobien heeft de opleiding Transformatieve Coaching en Mediation succesvol doorlopen bij Wel-Com, een door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) erkend opleidingsinstituut en is hiervoor geregistreerd bij instituut ITCO 

**Coaching wordt gezien als persoonlijke ontwikkeling, mogelijk kun je via je werkgever een tegemoetkoming in de kosten ontvangen.

***Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen, kunt u de afspraak tot 24 uur van te voren annuleren via mail of app. Een afspraak die minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, wordt bij u in rekening gebracht. De kosten hiervoor zijn een volledig consult.

Whatsapp mij!
Verzenden via WhatsApp