‘Niets is wat het lijkt’ om je heen zie je de drukte voor kerst. Versieringen, de een nog uitbundiger dan de ander. Men is al weken druk met het kerstmenu in de weer. Iedereen moet weer opnieuw in de kleren, en wel in kerststijl natuurlijk. De pakketdiensten draaien overuren. Kerststress. Social media is het platform om te laten zien hoe geweldig leuk we het hebben en zijn. Des te pijnlijker is deze tijd voor wie dit allemaal niet vanzelfsprekend is. En dat zijn er nogal wat, denk ik, als ik om mij heen kijk. Als ik zie wat er het afgelopen jaar voorbij is gekomen en wat er zich afspeelt achter een glimlach, en dat is enkel in mijn kleine omgeving, dan wens ik een ieder een ontspannen tijd toe, zonder hoge verwachtingen en dat je krijgt wat je nodig hebt. Veel liefs, Bien #kerststress#kerst#bienblogt#verbinding #kerstmenu #stilverdriet #facade#wathebjenodig #liefde #samenzijnwesterk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *