Even voorstellen…….
     Sanders + De Haan trekken teams die vastzitten of niet zo lekker lopen weer vlot. Op eigen wijze met humor, kennis, compassie en met oog voor het individu wordt er op effectieve wijze gewerkt aan onderlinge verbindingen zodat alle energie weer naar het primaire proces gaat. Coaching en Mediation voor individu en team want het kan ook makkelijk.
     Jacobien de Haan, voormalig angsthaas, leeft met haar man, twee kinderen, hond en je-weet-wel kater in het mooie Dwingeloo. In de zomer van 2017 kwam zij in een arbeidsconflict terecht en in oktober van dat jaar werd er borstkanker bij haar gediagnostiseerd. Tijdens haar herstel volgde ze een opleiding tot mediator & liftcoach omdat zij niet meer in angst wil leven. Sinds 2019 geeft ze dit door aan een ieder die ook in vrijheid wil leven. Samen met Elise komt er een uitroepteken achter haar missie te staan en gaat zij met veel plezier en vertrouwen de toekomst tegemoet!
     Elise Sanders, is geboren in de jaren 70 onder de rook van Beilen. Dochter van de liefste ouders en groeide op, op de boerderij. Ze had een eigen pony, er waren konijnen, kippen, schapen en koeien. Ze groeide op in ruimte, vrijheid en mogelijkheden. Paardrijden, hooien, eieren zoeken en jam maken van eigen pruimen. Voor Elise is de vrijheid die ze als kind heeft ervaren de rode draad in haar leven. Ze vindt het heerlijk om de ruimte om zich heen te voelen, ze leeft in vrijheid en gunt een ander dit ook. Elise heeft altijd in de zorg gewerkt en werd na begeleider, leidinggevende. De ander in zijn kracht zetten, energie geven, ruimte laten ervaren en zichzelf centraal stellen daar ging en gaat ze voor. Eind 2019 gaat ze samen op pad met haar maatje, Jacobien. Samen optrekken, samen anderen inspireren, samen lachen, samen brainstormen en bovenal anderen vrijheid laten ervaren. Vrijheid in zichzelf.

Waarom de hulp van Sanders + De Haan inschakelen?

De 7 zekerheden van Sanders + de Haan:

  • Omdat je een blijvend resultaat wilt waar iedereen 100% tevreden over is.
  • Omdat je kiest voor authentiek en geen bla bla.
  • Omdat jij uniek bent en niet blauw, groen, rood, de plant, de zorgdrager of de brononderzoeker bent.
  • Omdat je kiest voor kwaliteit en verbinding.
  • Omdat je klaar bent voor een frisse, nieuwe start.
  • Omdat je een stevige fundering voor jezelf én je team wilt gaan bouwen.
  • Omdat het ook makkelijk kan.

Keuze uit de volgende pakketten;

En nu ik! 

1 sessie €395  (ca 3 uur)

pakket 3 x €1095,

pakket 6 x €2120,-

persoonlijk traject
Ik en mijn team  teamtraject: via offerte
Mediation begeleiding in conflicten op maat
Blijf erbij!

per maand €99,-

 onderhouden en doorpakken

Workshops

  • De ervaren medewerker, de laatste werkjaren, hoe dan?
  • Het kan ook makkelijk, een één daagse introductie.
  • Het kan ook makkelijk, een twee daagse verdieping.

Wat kun je verwachten?

Professionele begeleiding van Elise Sanders en Jacobien de Haan. Elise en Jacobien zijn een eigenzinnig duo dat op eigen wijze, met humor, compassie en met oog voor detail, mensen weer met zichzelf én elkaar in verbinding brengt.

Wanneer je van slag raakt door iets buiten jezelf, dan wordt het ongemak niet veroorzaakt door het ding zelf maar door jouw gedachte erover. Jij hebt de macht om dit oordeel op elk moment te herroepen. #Marcus Aurelius#

Klaar voor de start?

Benieuwd of één van deze pakketten bij jullie/jou past of willen jullie/jij nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Via de ronde, groene button rechts in beeld kun je Appen en via de de knop links kun je mailen.

Elise Sanders 06-13064745    Jacobien de Haan 06-25265585

p.s. Coaching valt onder persoonlijke ontwikkeling, vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden. Iedereen is immers gebaat bij jouw welzijn.

zijn we al bevriend op Instagram?

Whatsapp mij!
Verzenden via WhatsApp